Direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air

Potreban mi je direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air kompanijom u septembru. Nadam se da ih ima. Odlazak bi bio 09.09. a povratak 23.09. Koja bi bila cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala. Milivoje Branković, Beograd

Posetilac: Milivoje Branković, Beograd
Datum: 27.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air

Poštovani gospodine Brankoviću,

Direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air se redovno održava u toku turističke sezone. U septembru su cene avionskih karata na relaciji Budimpešta Santorini Budimpešta zaista povoljne. Cena POVRATNE avionske karte za Direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air za termine putovanja 09.09.20-23.09.20. sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 8407 dinara. Da biste povratnu avionsku kartu Budimpešta Santorini Budimpešta platili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Uživajte u Vašem odmoru u septembru u jednom od najlepših destinacija na svetu- Santoriniju, a za sve što vas zanima u vezi avionskih karata za Direktan let Budimpešta Santorini Wizz Air pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Budimpešta Santorini Wizz Air

Za Vaše planirane termine putovanja letovi na liniji Budimpešta Santorini Budimpešta će se održati po sledećem rasporedu:

- Iz Budimpešte za Santorini 09.09. sa polaskom u 12:45h i sletanjem u 16:00h.*

- Sa Santorinija za Budimpeštu 23.09. sa polaskom u 16:40h i sletanjem u 17:55h.*

*Sva navedena vremena su lokalna.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Santorini i u Budimpeštu

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Budimpešta Santorini Budimpešta bilo bi pametno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.